Lukiosta jatkoon

Abiturienttivuonna viimeistään alkaa kiinnostaa jatko-opintotarjonta. Vammalan lukiosta on vuosikymmenet tarjottu  mahdollisuutta käydä tutustumassa  korkeakouluissa ja vierailijoita on saatu aina runsaasti eri oppilaitoksista lukiolle. Tämän lisäksi Studia-messut on jokavuotinen retkikohde. Siellä on esillä kaikki mahdolliset Suomen korkeakoulut ja muut koulutusvaihtoehdot  ja  ulkomailla opiskelun mahdollisuudet.

Tänä vuonnakin tehtiin retki Helsingin messukeskukseen hakemaan ideoita uravaihtoehtoihin. Paljon oli tarjolla erilaisia koulutuksia. Innostuneita nuoria kulki pisteeltä toiselle ja energiset opiskelijat omista korkeakouluistaan antoivat hyviä vinkkejä hakijoille.

Oheisesta videosta tästä linkistä voi nähdä pienen väläyksen tunnelmasta.

Voit myös tästä linkistä kuunnella paikan päältä mietteitä, joita radioon välitti lukion radiokurssilainen Vilma Junnila ja opinto-ohjaaja Eija Vuorijärvi. Vilma haastattelee tässä myös Eija Vuorijärveä korkeakouluvalinoissa käynnissä olevista muutoksista.