Vammalan lukion tiimijakso alkoi yöleirillä

Tästä linkistä näet illan tunnelmia lukion tiimijakson 24h -leiriltä. Tiimijakso aloitettiin 28.9 päivällä ryhmiin jaolla. Päivän aikana opiskelijat tekivät monia tehtäviä, joiden tarkoitus oli heti ohjata tiimijakson työskentelytapoihin. Ryhmäytymistä vahvistetaan myös yöleirillä. Jakson opettajat ja opiskelijat yöpyvät juuri aloitusyön lukiolla. Jakson aikana on tarkoitus tehdä viiden hengen tiimeissä työtehtäviä, jotka liittyvät jakson aikana opiskeltaviin oppiaineisiin. Uudenlaisen opiskelun tarkoitus  on opettaa tulevaisuuden työelämätaitoja ja tiedonhakutaitoja. Jokainen opiskelija varmaan oppii itsestäänkin paljon viikkotehtävien äärellä.

Alla  olevissa kuvissa odotellaan ohjeita tiimien muodostamiseen. Alimmaisessa kuvassa ovat tutorit, jotka ovat  leirillä apuna järjestämässä erilaisia rasteja opiskelijoille. He yöpyvät myös koululla.