Vammalan lukiossa alkaa ykkösille tiimijakso 28.9. 2017

Vammalan lukiossa kokeillaan uusinta uutta opiskelutapaa 2.jaksossa. Ensimmäisen vuoden opiskelijat osallistuvat tiimijaksoon, jonka aikana opiskelijat opiskelevat 5 opiskelijan tiimeissä koko ajan. He tekevät yhdessä viikkotehtäviä, jotka pohjautuvat äidinkielen, uskonnon tai elämänkatsomustiedon, maantieteen ja ruotsin kurssien sisältöihin. Opettajat pitävät lisäksi pajatunteja, joissa käydään eri oppiaineiden perusasioita läpi. Varsinaisesti lukujärjestyksessä ei ole oppitunteja merkittynä. Ainoastaan pitkän matematiikan tunnit pidetään lukujärjestyksen mukaan perinteiseen tapaan.

Tiimijakson osallistujat saavat kurssimerkinnät jakson lopuksi suoritetuista kursseista. Ryhmän kaikki jäsenet saavat sitten saman arvion. Jaksolla on tarkoitus kasvattaa yhteistyötaitoja ja tiedonhakutaitoja. Jakson aikana opiskelijat työskentelevät paljon tietokoneilla. Jakso alkaa yöleirillä, jossa opiskelijat ja opettajat tutustuvat tarkemmin toisiinsa ja orientoituvat uuteen tiimiinsä. Tiimijakson  kuluessa  tehdään myös retki Turkuun.

Tiimijakson kuulumisia voi seurata blogista : www.bit.ly/tiimijakso

Kirjoita vastaus

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.