Innostava ja rento lukukauden aloitus Vammalan lukiossa

Vammalan lukiossa aloitettiin syyslukukausi miellyttävän leppoisasti. Ensimmäisenä koulupäivänä kuultiin trubaduuri Jussi Määtän kauniita lauluja ja kirkkoherra Ari Paavilaisen kannustavia sanoja. Toinen koulupäivä vietettiin yhdessä koko  Sastamalan verkostolukion oppilaiden  kanssa erilaisissa hauskoissa toimintapisteissä. Ryhmäytymispäivän haastatteluja kuulet täältä.

Melontarastilla oli kaunista. Kuva: Kasper Kouvo

Vammalan lukiossa aloittaa lähes 300 opiskelijaa tämän lukuvuoden. Opettajajoukko on sama kuin viime vuonna.

Vammalan lukion syyslukukauden aloitus. Kuva: Eija Vuorijärvi

Jussi Määttä

Jussi Määttä esiintyi rennolla otteella ja kauniilla äänellä Vammalan lukion syyslukukauden aloituksessa.

Vammalan lukilla vietettiin koko verkostolukion yhteistä ryhmäytymispäivää toisena koulupäivänä. Aluksi lukiolaisille esiteltiin mahdollisuutta suorittaa yrittäjyyskurssi, josta saa kurssimerkinnän lukion todistukseen. Kurssi on 4H -kerhon ja Sastamalan yrittäjien tarjoama ja ideoima kurssi, jota tarjotaan ,myös ammatillisen puolen opiskelijoille.

NIna Rajainmäki, Outi Jokela ja Päivi Lindfors esittelivät yrittäjyyskurssia lukiolaisille

Nina Rajainmäki, Outi Jokela ja Päivi Lindfors esittelivät yrittäjyyskurssia lukiolaisille. Kuva: Eija Vuorijärvi

Salissa ei kovin kauan istuttu vaan opiskelijat saivat viettää kauniin kesäisessä säässä kivan toimintapäivän. Osa jäi kyllä koululle ilmaisutaitotyöpajaan ja kuvataiteen työpajaan sekä sisätiloihin sai mennä myös kuntosalille. Ulkoilmassa sai kokeilla mm. melontaa, kuplafutista, paintballia, tikanheittoa ja mölkkyä.

Kuplan sisällä jalkapalloa. Kuva: Anni Virnes

Kuplan sisällä jalkapalloa.