Vammalan lukion väki lähti iloisesti kesälomalle

Vammalan lukiossa vietettiin perinteisesti viimeinen päivä pelaillen. Lukion aulassa viihtyi iso joukko  pöytäjalkapallon parissa. Huikea ottelu pesäpallomestaruudesta pelattiin Hopun kentällä. Tänä vuonna kakkoset ja opettajat  joutuivat taipumaan ykkösille. Ykkösten joukkue koostui todellisista pesäpallon taitajista. Oheisesta linkistä voit nähdä väläyksiä peli-ilosta.

Ylioppilasjuhlassa lukiolla kuultiin oikein kaunis uuden ylioppilaan puhe. Puheen piti Milja Peuramäki. Hän korosti puheessaan mm. sitä, että kehittyäkseen on mentävä ulos omalta mukavuusalueeltaan. On kohdattava vaikeatkin haasteet rohkeasti, ”täytyy mennä läpi”. Tästä linkistä kuulet Milja Peuramäen puheen kokonaisuudessaan.

Riemuylioppilaiden puolesta  puheen piti toimitusjohtaja Pertti Järvinen. Hän korosti puheessaan oman ajattelun tärkeyttä. Hän myös muisteli, kuinka kova stressi ylioppilaskirjoitus oli ollut. Siksi hän jopa kritisoi ylioppilaskirjoitusten tarpeellisuutta. Otteita Pertti Järvisen  puheesta voit kuulla täältä.

Ylioppilasjuhla päättyi tänä keväänä riehakkaaseen ja yllätykselliseen uusien  ylioppilaiden esittämään lauluun. Sen voit kuulla ja nähdä täältä.