Vammalan lukiossa vietettiin monipuolinen Aikamatkaaja-teemapäivä

Vammalan lukiossa oli iloista menoa ja tekemistä 7.10. , kun koko lukio osallistui Aikamatkaaja-hankeen tuotosten tekemiseen

Aikamatkaaja-hanke on Opetushallituksen rahoittama hanke, jonka tarkoitus on tuottaa laaja-alaisesti eri oppiaineiden yhteistyönä seinätauluja, jotka kuvaavat  eri vuosisatojen tapahtumia koukuttavalla tavalla. Seinätauluihin tuotetaan verkkomateriaalia, joka avautuu katsojalle QR-koodien kautta. Materiaalit jaetaan laajasti muidenkin käyttöön. Jo nyt aikajanoihin on tuotettu videoita ja asiasisältöä monipuolisesti. Hanke jatkuu vuoden 2015 loppuun asti.

Linda Bäckman teki haastatteluja Aikamatkaaja-teemapäivän aikana muutamissa  työpajoissa. Ohessa on linkki, josta voit kuulla päivän tunnelmia ja Lindan tekemät haastattelut. Haastatteluun on liitetty päivän tapahtumista kuvia videoksi. Kuvia ovat tähän ottaneet Onni Anttoora, Juhani Salo, Minna Koskinen ja Eija Vuorijärvi. Tästä linkistä pääset päivän tunnelmiin.

Alla olevassa kuvassa lehtori Kasper Kouvo ihastelee Teemu Juutilaisen ja muiden tekemiä historian ristikoita.

WP_20141007_027 (640x360)WP_20141007_012 (640x360)