Vammalan lukio mukana luomassa kehityskumppanuutta Afrikkaan

Vammalan lukio on mukana Komppi-hankkeessa, joka on opetushallituksen ja opetusministeriön rahoittama projekti. Kehityskumppanuuteen keskittyvä hanke auttaa kouluja luomaan tasavertaista vuorovaikutusta ja yhteistyötä kehittyvissä maissa sijaitsevien kumppanuuskoulujen kanssa. Hankkeessa on mukana useita Suomen kouluja. IMG_0718_Kilakala_Topias ja tytot_lahikuva (640x427)

IMG_0721_Kilakala_Susku haastattelee (640x427)IMG_0738_Kilakala_opiskelijat ryhmakuvassa (640x427) IMG_0610kanny_Kilakala_Timo_Jenni_2014-02-20 13.04.48 (640x360)

Talvella Vammalan lukiosta tehtiin hankematka Tansaniaan, joka on jo vuosia ollut Vammalan lukion kumppanimaa. Tähän hankkeeseen liittyi selvitys, jossa tarkasteltiin tansanilaisnuorten ja suomalaisnuorten odotuksia ja toiveita tulevaisuudelle. Tarkempaa tietoa hankkeesta ja tehdystä tutkimuksesta  löytyy täältä.

Alla olevassa kuvassa Timo Niemimaa ja Tansanian matkalla olleet Susanna Vesamäki, Jenni Puhakka ja Topia Turppa kertoivat hankekuulumisia koko koululle.

Tansanian matkan jälkeen hankekuulumisia koko koululle

Opiskelijoille esitettiin myös Jenni Puhakan koostama video hankematkasta. Voi katsoa sen täältä.

Lehtori Minna Koskinen oli myös hankematkalla Afrikassa. Tässä hän on pukeutunutkin afrikkalaiseen tyyliin.

Minna Koskinen oli myös Tnasaniassa