Vammalan lukion opiskelija Janika Siro palkitaan uskonnon reaalikokeessa parhaiten menestyneiden joukossa

Suomen uskonnonopettajien liitto on lähettänyt kutsun Vammalan lukion toisen vuoden opiskelijalle Janika Sirolle palkitsemistilaisuuteen Opetushallituksen tiloihin toukokuun lopulla. Tilaisuudessa palkitaan parhaat pisteet uskonnon ylioppilaskokeessa kirjoittaneita. Palkinnon saajia on tänä vuonaa 10. Tilaisuuteen on kutsuttu myös Janikan uskonnonopettajat ja vanhemmat.

Kutsun yhteydessä mainitaan myös, että näillä palkituilla olisi mahdollisuus hakeutua Helsingin ylipiston teologiseen tiedekuntaan ilman pääsykoetta kevään erillisvalinnassa. Janika on vielä ensi vuoden Vammalan lukiossa, mutta jatkossa on hyvä tietää, että kirjoitusmenestys tarjoaa jo tällaisen etuoikeuden.

Muita ylioppilaskirjoitustuloksia odotellaan vielä muutama päivä.