Vammalan lukio ei ole pelottava paikka.

 

Vammalan lukio tarjosi perusasteensa ensi keväänä päättäville tutustumispäivän. Paljon tuli tietoa Vammalan lukion monipuolisesta tarjonnasta ja tapahtumista. Lukiovalintoja suunnitteleville kerrottiin jo lukiossa olevien ajatuksia lukiosta. Näitä tutustujille lukivat Valttteri Bäckman, Matti Pelli ja Iina Högström. Lukiolaisten ajatuksista välittyi selkeästi, että olivat turhaan pelänneet esim. koeviikkoa. Joidenkin mielestä koeviikko on jopa rento. Seuraavassa on Topias Turpan ja Ilona Välimaan tekemä haastattelu, jonka tekivät muutamalle ykkösvuotiselle ensimmäisen koeviikon jälkeen. Voit kuunneella haastattelun tästä.

 

Ylioipisto-opiskelija Henriikka Knuutti kertoi omista valinnoistaan lukion jälkeen. Hän myös kertoi olevansa tyytyväinen lukion antamiin valmiuksiin jatko-opinoihin.

Tutorit järestivät tietovisaa ja muuta hauskaa tutustumisen lopuksi. Kuvassa Jenni Puhakka ja Eveliina Vuokko ratkovat teknisiä ongelmia. Onnistuvat hienosti. Yleisö näki kivan videon tutorien toiminnasta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elisabet Rantanen ja musiikkiryhmänsä toivottivat tutustujat tervetulleiksi.