Vammalan lukio vietti tunnelmallisen joulujuhlan ja toivottaa hyvää joulua

Vammaln lukion opiskelijat ja henkilökunta kokoontuivat lauantaina 22.12. 2012 ensin hartaaseen joulujuhlaan   Tyrvään kirkkoon ja kirkon jälkeen iloiseen puurojuhlaan lukiolle. Vammalan lukion joulujuhlan teema oli kansainvälisyys. Lukion salissa puuron syönnin jälkeen kuultiin videotervehdykset ystävyykouluilta Saksasta, Italiasta ja Virosta ja tietenkin oman koulun kansainvälisille ystäville lähetetty videotervehdys. Iloisen ja monipuolisen juhlan kruunasi lukion ilmaisutaidon ryhmän näytelmä” Joulupukin kuuma linja”, jossa mm. joulupukit ja pakkasukko kilpailivat paremmuudesta, samoin myös muorit.

 

 

 

 

 

 

 

 

Valtteri Seppälä ja Emmi Jokela lukivat jouluevankeliumin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enni Yli-Vainio ja Aleksi Sandroos lukivat lukiolaisten esirukouksia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vammalan lukion joulujuhlaperinteisiin on jopitköään kuulunut  juhlava joulupuuron syönti salissa, jossa pöydät on liinoitettu ja koristeltu kynttilöin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Joulupukin kuuma linja